Tel: 074 259 27 03
Mobiel: 06 53977654
Mail: info@bestvision.nl

Asbest verwijderen

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een gezonde werkplek. Dit houdt ook in dat u dient te voorkomen dat uw werknemers worden blootgesteld aan asbest. Als u de werkzaamheden door derden laat uitvoeren dan is een asbestinventarisatierapport verplicht. Hiervoor kunt u Bestvision inschakelen.

Maak direct een afspraak met ons als u vragen heeft

Asbest verwijderen

Bij een eventuele aanwezigheid van asbest dient u als bedrijf direct maatregelen te nemen. Zo kunt u een asbestinventarisatie uit laten voeren door ons. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat deskundig en betrouwbaar te werk gaat. De werkplek moet worden afgezet en vervolgens voeren wij een asbestonderzoek uit. Werkt u in een oud pand en heeft u te maken met sloop- of renovatiewerkzaamheden? Dan is het van groot belang om te weten of er asbesthoudend materiaal aanwezig is. Met onze inventarisatie geven we aan hoe groot de risico’s zijn. Op basis van deze asbestinventarisatie worden de maatregelen bepaald.

Asbest verwijderen of een asbestbeheersplan

Vaak wordt er gekozen tussen twee opties: of u laat de asbest verwijderen of er wordt een asbestbeheersplan opgesteld. Wanneer het asbest risico’s oplevert voor uw werknemers moet het worden verwijderd. Dit is het geval als het asbest niet vast zit in een ander materiaal en de asbestvezels dus gemakkelijk kunnen vrijkomen. Levert het asbest geen risico’s op? Dan kunt u ervoor kiezen om het asbesthoudende materiaal te laten zitten. In plaats daarvan kunnen wij voor u een asbestbeheersplan opstellen. In dat plan vertellen wij u hoe het gebouw veilig kan worden gebruikt en in welke gevallen het asbest wel moet worden verwijderd.

Asbestrapportage door Bestvision

Wanneer u ervoor kiest om een asbestrapportage te laten opstellen door Bestvision, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ruime kennis
  • Jarenlange ervaring
  • Procescertificaat asbestinventarisatie
  • Betrouwbaar en kwalitatief advies
  • Altijd een passende oplossing

Uw gebouw laten inventariseren? Neem contact met ons op

Door onze ruime kennis en jarenlange ervaring mogen wij ons een deskundig bedrijf noemen op het gebied van asbestinventarisaties. Wij hebben een procescertificaat asbestinventarisatie en dat zorgt ervoor dat u bij ons kiest voor betrouwbaarheid en advies van hoge kwaliteit. Wij vinden altijd een passende oplossing voor uw specifieke probleem. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u gerust contact met ons opnemen.


  • Procescertificaat asbestinventarisatie
  • NEN2991 besmettingsonderzoeken
  • Jaarlijks honderden gebouwen in heel Nederland
Expertise op het gebied van asbest