Tel: 074 259 27 03
Mobiel: 06 53977654
Mail: info@bestvision.nl

Asbest saneren

Asbest kan verschillende risico’s met zich meebrengen. Deze risico’s zijn gevaarlijk voor de gebruikers van uw gebouw en daarom wilt u ze dat vast niet aandoen. De oplossing hiervoor is asbest saneren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van asbest weten wij het asbest in uw gebouw in kaart te brengen, wat de beste aanpak is en hoe het asbest op de juiste manier verwijderd kan worden. Het is hierbij van belang om een goede asbestinventarisatie te laten opstellen door een daarvoor gecertificeerd bedrijf.

Maak direct een afspraak met ons als u vragen heeft

Asbest saneren

Een asbestverwijderingsbedrijf mag geen asbestinventarisaties opstellen. Het is dus zaak om uw asbestinventarisatie te laten opstellen door een onafhankelijke partij. Bestvision is hiervoor gecertificeerd conform de procescertificaat asbestinventarisatie en kan u van dienst zijn bij het deskundig en secuur onderzoek van uw gebouw. Met ons asbestinventarisatie rapport kunt u uw asbest laten saneren en het rapport dient als bijlage bij de sloopmelding. Zonder asbestinventarisatie zal u sloopmelding niet in behandeling worden genomen. Ook al bent u niet van plan u gebouw te laten slopen er is voor het saneren van asbest altijd een asbestinventarisatie en sloopmelding nodig.

Geen idee wat asbestsaneren inhoud en is de offerte voor de asbestsanering voor u onduidelijk of wilt u dat een deskundige de offerte voor u beoordeeld. Bestvision kan u hiermee van dienst zijn.

Asbestsanering

Asbestsanering is specialistisch werk en daarom kunt u dat het beste aan vakmensen over laten. Het is van belang dat dit op een verantwoorde en deskundige manier gebeurt. Op de site van Ascert (www.ascert.nl) kunt u gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijven bij u in de regio vinden.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zowel onderzoek als advies, kunt u bij ons vertrouwen op integriteit en professionaliteit. Daarnaast garanderen wij u een kwalitatief, degelijk en betrouwbaar advies tegen een concurrerende prijs. We komen altijd met een duidelijke en complete asbestinventarisatie en indien door u gewenst een passende oplossing voor uw specifieke project. Tot slot hebben we een procescertificaat asbestinventarisatie.

Uw gebouw laten inventariseren? Neem contact met ons op

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw gebouw laten inventariseren door de professionals van Bestvision? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak.

Vraag altijd rechtstreeks een offerte aan bij een gecertificeerd inventarisatiebureau om uw kosten laag te houden en uw onafhankelijkheid te waarborgen.


  • Procescertificaat asbestinventarisatie
  • NEN2991 besmettingsonderzoeken
  • Jaarlijks honderden gebouwen in heel Nederland
Expertise op het gebied van asbest