Tel: 074 259 27 03
Mobiel: 06 53977654
Mail: info@bestvision.nl

Asbest inventarisatie

Best Vision voert asbest inventarisatie en asbestonderzoek uit. Wij beschikken over een ruime ervaring en kennis wat betreft het inventariseren van gebouwen, woningen en andere objecten. Een asbestinventarisatie is de eerste stap die u dient te nemen om het traject van asbestsanering in te gaan.

Maak direct een afspraak met ons als u vragen heeft

Asbest inventarisatie

Voordat er een sloop of renovatie plaatsvindt in een gebouw, is het vooraf verplicht om een volledige en wettelijk vereiste procescertificaat asbestinventarisatie uit te laten voeren. Dit kunt u door een gespecialiseerd en erkend bedrijf laten doen. Betrouwbaarheid is hierbij een factor die u goed in acht dient te nemen. Wij bieden u deze zekerheid en geven u een degelijk en kwalitatief advies.

Advies van Bestvision

De aanwezigheid van asbest in gebouwen kan een verhoogd risico voor de gebruikers tot gevolg hebben. Dit betekent dat er professioneel moet worden omgegaan met het geven van asbestadvies. Dit kunt u zeker aan een deskundige van Bestvision overlaten. Wij kunnen u conform de huidige wet- en regelgeving en normeringen het asbestrisico inzichtelijk maken. Daarbij geven wij u gedegen en betrouwbaar advies over het te nemen maatregelenpakket. Wij denken altijd aan een lange termijn oplossing die past bij uw specifieke project. Vaak wordt er gekozen uit twee oplossingen:

  • Asbestsanering
  • Asbestbeheersplan

Het opstellen van een beheersplan

Een asbest beheersplan beschrijft hoe een gebouw op een veilige manier kan worden gebruikt zonder asbestsanering. Op basis van bepaalde criteria stellen wij vast welke maatregelen er moeten worden genomen om een veilige situatie te behouden. Deze maatregelen zal de gebouweigenaar moeten nemen om zonder risico’s het gebruik van het gebouw te waarborgen. In het asbestbeheersplan kan informatie staan die bij de gebruikers bekend moet zijn. Een ander voorbeeld is wat men moet doen wanneer er door een ongeluk schade is ontstaan.

Uw gebouw laten inventariseren? Neem contact met ons op

Asbest inventarisatie uitvoeren

Voor een asbest inventarisatie bent u bij Bestvision aan het juiste adres. Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.


  • Procescertificaat asbestinventarisatie
  • NEN2991 besmettingsonderzoeken
  • Jaarlijks honderden gebouwen in heel Nederland
Expertise op het gebied van asbest